Normal kh double line lepas gugur

Miscarriage 6w5d pd 17/09 tpi semlm check upt double line tanpa tnggu lma cuma line lg satu kabur sikit.. sya pregnant atau false positive ya??

Normal kh double line lepas gugur
12 Các câu trả lời

prangnancy tu sis🥰..syukur Alhamdulillah rezeki sis🤲kembali balik kepada sis..

tahniah sis...prangnancy (🤰🥰)

2y trước

amin...harap sis ada rezeki..doa bnyk² tau,tapi saya pasti sngt² mesti sis prangnancy tu,jngn risau and jngn berdebar pasti tuhan akan tunai kn apa yang kita minta pada nya...🥰🤲aminn...😊