luka jahitan berdarah

mintak maaf sy terpaksa letak gambar sini sbb takut🥺, sy highlight part luka shj supaya ibu2 semua bole tolong sy, benang sy dah tertanggal, ada yg tercabut, tp kenapa merah mcmni, ada yg bekas benang tu bila tercabut jd berdarah mcmtu😭 normal ke x ye, klu tanya sakit tu, sakit sikit la, xde sakit betul2 tu, tp masa letak ubat cream xpedih pun, cuma nak tau mmg mcmni ke, normal ke, btw sy harini 26 hari

luka jahitan berdarah
1 Trả lời

ni xkering lg luka sis.. sis beli hydrocyn spray. sy guna ubt kuning xjadi..

9mo trước

xpedih sejuk je