Ada petua nak kurangkan kuning tak dekat baby.ibu2 buat apa Klau anak kuning

Minta tips kurangkan kuning

1 Trả lời

Jaga jadual susu baby. Itu sahaja. Kerapkan penyusuan setiap 2 jam. Jangan skip atau lewat. Boleh set alarm supaya tak terlepas jadual susu. Kena kejut baby by hook or by crook. Tips daripada paediatrician anak saya - Geletek pipi, tangan, kaki anak (kalau tak berjaya), - Buka bedung (kalau tak berjaya juga), - Bogelkan anak. Pakaikan pampers je. *mostly anak saya cara yang ketiga. Be strong mommy 💪Semoga baby cepat sembuh 🌹

8mo trước

saya dulu masa ank pertama ade kuning lps tu saya mandikan bb dgn air rebusan daun pinang lps seminggu xde dah kuning tpi kene tgk jugok atas darah jugok kalau jenis darah o lambat cikit kot nk hilang