Perlukah ke hosp untuk cuci, sebab pregnant 9week+ tapi masih nampak kantung sahaja ?

5 Các câu trả lời

blighted ovum ya? kes sama bulan 1 lepas sy kena😊 last kantung membesar 8w. time tu kiraan patutnya dh 11w. 2nd scan/appointment dgn hospital dpt tarikh d&c 20/1. tp kantung gugur sendiri 18/1 sy ikhtiar after mmg confirm dari doktor o&g kantung kosong tu minum air kelapa muda. ada yg makan nenas sy baca. depends pada badan masing² mmg cuba elak taknak d&c🥺 jgn sedih² ya. semoga dipermudah segala urusan😘

Sebiji sama kes saya sis, sedih sangat 😢 first baby too. Harap ada keajaiban akan jadi seminggu dua lagi, InsyaAllah 🤍

Sama kes mcm sy. Mggu dpn tca dgn doktor kk. Semoga ada keajaiban dan rezeki utk kita

Kalau dia tak turun sendiri by 12w biasanya doctor akan suruh cuci.

Awk tggu sampai 12w tau