37 week 6 day ada tak petua nak bersih kan kencing kotor???sebab saya x berapa kuat minum air masak

Minta nasihat siapa² pernah mngalami gejala mcm saya?

17 Các câu trả lời

sbb tu lah air kosong penting sis... lagi bnyak kita minum lgi elok air kencing tu, sya pun x suka air kosong tpi ku gaga kn jua meminum air suam lgi2x klau dah dkat hari nk p klinik untk cek up 😌, klau tak bt mcam tu kena kencing kotor nurse akn sruh minum air mineral satu botol, smpai dpat hasil yg ok jenuh nak tnggu lama2x nk p kencing 😌

sy awal2 pregnancy byk mnum air kosong,makin dekat due jd kurang air kosong...smpai kncing kotor ..tgok org bg petua mnum air barli,sy xpernah mnum takut xkena dgn tekak😅 nurse sruh mnum air kelapa, alhamdulillah air kncing okay,bby pun jd active..air kelapa bgus ..

Nak tak nak kena minum juga sis. Saya minum air barli tak berapa jalan… jadi paksa jugak minum air botol yg sejuk tu, lepastu hari yg ada appointment kk elakkan minum apa2 air manis selain air masak. In shaa Allah tak sangkut 😊

minum air kosong banyak2..suka ke xsuka paksa juga minum air..air barli ke air kelapa ke. tp sy klau minum air kelapa mmg myk kosong tanpa gula.barli pun sy letak madu 1 sudu sahaja..

itu la sebab kencing kotor sbb sis x kuat minum air masak... walau mcm mna pun sis mesti mnum air masak itu sahaja cara yg paling berkesan, sekurang2nya 2 botol air mineral sehari

Saya minum air barli 2x sehari utk seminggu. Lepas tu try check. In shaa Allah kencing kotor makin kurang / terus hilang.

Minum air barli kosong sis, buat sendiri lebih baik☺️ nak sedap tambah madu/lemon

saya sdg megalami ni.. dah lah baru lepas beranak😭

air masak 8gelas shari, air kelapa or air barli

ada yg kata.. minum air bali sis.. ☺☺