Boleh tak share tips gn saya cara naikkan berat baby yang mempunyai allergic

Minta kongsi tips naikkan berat baby yang mempunyai masalah alergik pada tenusu Dan telur ..

1 Trả lời

umur ank sis brapa? anak sye 9m+ allergic susu lembu. dh few brands sye try die mmg xboleh. so sye stop dlu nnt dh bsar skit try balik. sis pelbagaikn masakkan, buat sup2, mee ke bihun ke, buat masak lemak ke guna santan.

2mo trước

aah btul sis. sis try buat nasi ayam ke, ayam masak lemak ke, masak kurma ke. blh je guna rempah yg kita selalu guna tu cuma guna sikit je dulu . blh try jgk buat finger food ke mcm kentang goreng, nuget ke.