Scan confirm pregnancy

Minggu lepas saya pergi scan tapi tak nampak apa2. Doktor suruh repeat scan lagi 2 minggu. Disebabkan taknak overthinking and menunggu, saya try pergi klinik lain tadi and scan kat sana. Sepatutnya kalau ikut tarikh last period, kandungan saya dah 8w1d tapi pergi scan tadi doktor cakap baru 6w4d. Alhamdullilah rezeki saya harini dapat tgk kantung and baby sekali dapat dgr heartbeat jugak🥹🥹 ni kandungan saya yg ke3 selepas 2kali miscarriage tahun lepas. Harap mommies2 doakan kandungan saya sentiasa sihat dan membesar dengan baik 🥹❤️

2 Các câu trả lời

Aamin ya Rabb. Banyakkan bedrest sis. Congrats, moga selamat mommy baby hingga melahirkan 🥰

amin.. saya pun 2 kali gugur harap nanti kandungan 3 menjadi ada baby

2mo trước

takda makan ubat kuat rahim lagi just folic acid ja