Pergerakan bayi 19weeks day1

Minggu keberapa baru rasa pergerakan bayi? Sy skg 19weeks day1.tidak rasa pergerakan bayi.selama ni dpt rasa juga.tpi skg jarang.ka perut sy yg bnyk lemak tu sbb tidak dpt rasa pergerakan bayi#firstmom #seriusnanya

2 Các câu trả lời

ruang dlm rahim awak masih luas. baby boleh bergerak bebas lagi awak. ad je kalau awak g scan baby aktif. cuma tak rasa dkt permukaan kulit perut. that why kita start kira kick baby 28weeks ke atas.

bayi pun Masih kecil, so kadang kadang jangan risau kalau tak rasa pergerakan.