boleh ke kalau lasak sikit masa first pregnancy

Minggu depan saya dah nak masuk 5 weeks. minggu dpn tu saya sibuk urus murid2 utk mssd olahraga. Any advices tak y mommies boleh share.. cikgu2 pesan jgn lasak sgt. tapi nak x nak mmg kene bjemur n urus murid2 masa hari brtanding😅

2 Các câu trả lời

Kalau within 3 Bulan, memang jangan lasak sangat. Kalau tak boleh dielakkan, kena jaga-jaga. Lebih baik ada orang tolong juga semasa pertandingan.

suggest saya klau boleh Cikgu lain handlekan. saya Cikgu jugak dari 6-7weeks layu juga sbb dh start muntah. moga dipermudahkan Dan bnykkan berehat