Bottle sterilizer? worth it

hi mga mommy worth it b bumili ng bottle sterilizer.. sa sobra gusto makakuha na scam pa ako.. ingat kaiu dito sissy sa fb.. dyan pa.rin post nya PS ⚠️⚠️AWARENESS⚠️⚠️ 😡 😡SCAMMER ALERT😡😡 SELLING PRELOVED BABY STUFF USING THE PICTURES OF THE PERSONS BELOW HIS POST STILL IN THE MARKETPLACE, USING DIFFERENT PICS TO SELL HIS PRODUCT "KUNO" 🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️ 💀 ❌EDMUND CARLOS❌ 💀 0960 5128 791 🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️ ❌THE PERSON RECEIVED THE PAYMENT❌

Bottle sterilizer? worth it
1 Trả lời

aww sorry for your bad experience. you can check out mom groups na may buy sell like Lola's and TBDM