formula feed

Hi mga mii Ako baby kay iya poop kay gahi unya mi adto mi pedia ang advise niya kay 2 scoop sa milk 130ml.. ang naa sa carton sa similac infant kay 120ml 2 scoop.. amo gisunod ang advise ni doc, naka poop na si baby naay sagol normal poop niya before unya na poop medyo watery. Ok ra ba ning advise ni doc mga mii? 7 weeks pa akoa baby, bdate 7/26/23

1 Trả lời

kindly follow advise ng pedia. sila makakasagot ng concerns natin. if in doubt, you can consult other pedia.

12mo trước

yes nag consult kami sa ibang pedia.. pinalitan milk ni baby