malas mandi

Mengandung anak pertama nie paling malas nk mandi. Ade ke macam i?tapi buat details scan anak perempuan. Macam2 kan.

28 Các câu trả lời

awal2 dulu malas mandi.. hujung2 nak bersalin rajin pulak. pelik sungguh perangai 😂😂

Sama lar... Scan ank pompuan... Tp mndi susah sangat... Nasib bdn x berbau... 🤣🤣🤣

Masa 12w..sy Bru npk towel dah nk muntah..Done2 LA nk pening...tgo berus gigi pun mual🤣😂

5y trước

ehhh samaaa sis.. mual smpi muntah terussss 😣😣😣

aahh sama mcm sya... tkot air mandi pun rasa nk muntahhhh smpi allegic air.. serammm

Tulh kdg mlm sbelum nk tido bru mandy..pkir k mndi plk ase cm mls nk msok blik air

sama la kita~ 😂 pnye la malas .. sampai laki da tgur baru pi mndi .. hahaha ..

Sy pun malas mandi. Tapi masih lg mandi. Makeup pun rajin tp yg simple2 je

sama laa hahaha😁😂.malas tahap gaban..kdg esok tu bru mndi..

X mandi pagi pun dah rasa x selesa. Ni kan pula x mandi 1 hari.

Sama😂 tapi tetap mandi dan basuh ape yg perlu..