breastfeed journey

Mcmn nk tmbh susu bdn? So far utk direct bf xde mslh. Cuma utk buat stock memang xde. Ada pump. Dpt la 2onz bila cmpur 2x. Sy da mkn lobak putih, sawi, kurma merah, berurut. Tapi xde try ape2 suppliment. So far memang klo blh sy xnk amek ape2 suppliment. Sy ibu yg bekerja. Planning nk buat stock ebm. Tp tu la... hmmm.. any ibu2 yg ada mslh mcm sy? Tq

1 Trả lời

Saya minum r-rayyan kurma delima hazel. Beli kat shopee beli 2 rm90. Seller dia cwmazlan85. Minum masa perut kosong and saya try dalam masa 1 minggu..mmg berkesan.gambar tu hasil dari 30min pumping dua2 belah dapat 5oz. Cara bancuh sama seperti bancuh susu baby..rasa dia sedap tak manis.