Bby newbon kembung perut

Mcm mnew nk hilangkan kembung perut beby??ubat dh letok tapi still kembung

5 Các câu trả lời

buat urutan dr atas ke bawah perut lps letak minyK telon atau yuyi. letak kat betis dan tapak kaki. sy pn dlm fasa anak perut kembung. ada mcm2 senaman yg sy bt kat baby. berkesan. senaman kayuh basikal hihi

1.sapu minyak telon perut dan kaki baby 2.buat urut ILU 3.bwt senam kayuh basikal sy buat mcm ni je msti bby terkentut2 lps tu..ble try

blh try spu mnyk yuyee dkt tpk kki dn betis phtu urut slow ii smbil selawat insyallah hilnglh

takde cara sis…ubatnya sabar🤭 and btw jgn ltak minyak angin kt perut tau💕

Buat senaman kayuh basikal mesti terkentut kentut baby nye…