Baby 2 bulan selesema

Mcm mna nk buang kahak bby pstu hingus dkt hidung bby? #firstbaby #seriusnanya

3 Các câu trả lời

tkpun bawa je g kk ,nanti doc bg ubat titis untuk cairkan hingus dia tu ,nanti awal sedut la pakai nasal aspirator too ...baby saya dulu mcm tu ,tp baby saya dulu selsema time 1 bulan lebih ,berjangkit dgn husband ...asik meragam je tak selesa kalau hingus berkumpul ,susah dia nak bernafas

sy pon pnh selsema...tp xde hingus...sian..bwk p hptl..eh tetiba lak berhingus cair....tp doc suh bli cair hingus tu...pas bli sedut tu...kalo ank awak dah berhingus..sng la..blh je sedut trs

beli sterimar dngn nasal aspirator dkt farmasi ...