GULA TINGGI

mcm mna nak trun kn kadar gula ya..slepas saya mnum air gula sya di sahkn kencing manis..boleh bgi tips x momy

2 Các câu trả lời

sy pun ada gdm. kazen sy ada kencing manis. dia share dkt tips dkt sy hari2 mnum air bendi. sy bru mnum 3 hari. rasa ada prubahan. mulut sy dah x kering, kencing dah x kerap. cara dia ambik 1 batang bendi, potong 3. letak dlm gelas ada air. rendam smalaman. 8-12jam. pagi tu dah bole mnum. hari2 amalkan