Baby saya baru umur 18 hari. Saya dah introduce susu formula dan bagi botol.

Mcm mana saya nak ajar blek baby direct bf sebab baby marah ngamuk2 bila saya nak direct bf dan kadang2 dia x pandai latch dgn nipple. Need help sgt sebab saya penat sgt nak pump susu lagi, nak basuh botol bancuh susu sume. Need help

1 Trả lời

sis boleh dptkan khidmat konsultan penyusuan di www.permatasusuan.com.. boleh request utk home visit jugak..