Rawat selsema

Hi mcm mana nak hilangkan selsema baby ya ? Anak saya baru 36hari .. bernafas berbunyi tapi bila sedut ubat xada keluar lendir or kahak 😣 #Thanksalot

1 Trả lời

Saya ada baca kat website, agak common baby newborn hidung dia macam ada hingus.. Diorang panggil sniffles kalau x silap.. Saya try clear kan dengan sterimar for baby, lepas tu cepat2 sedut guna nasal aspirator.. Saya perasan improve banyak.. Tapi kalau sis perasan dada baby laju dan berombak, dan baby kurang aktif dan x nak menyusu sangat better terus pergi klinik..