Baby new Bon batuk kahak

Mcam mna nak atasi bby 2bln ada kahak

2 Các câu trả lời

sapu bby balm dkt dada bby stiap kali lepas mndi dan sblm nk tdo.. ms bby selsema spray sterimar kmudian sedut hingus dgn nasal aspirator..jgn bia anak selsema lama2 tu pun blh jd punca anak batuk berkahak dan juga blh dpt asthma..mg ank puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya..aamiin

ank saya baru je klua hospital sbb batok selsema haishhh, blk trus beli minyak cengkeh sapu hari2 xlama kahak + lendir keluar ni dh kurang sikit batuk