⭐️ Minggu 4: 5 Hari App Check In & Menang

📣 Masuk Minggu Ke-4 #StayAtHome dan menang LG Smart Styler™ bernilai RM8,499!!🔥🔥 Jangan lupa sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/5-hari-app-check-in-menang/1176

⭐️ Minggu 4: 5 Hari App Check In & Menang
317 Các câu trả lời

HARI 2, 24 SEPTEMBER 2021 (JUMAAT) Cuaca sangat mendung & hujan. Anak2 main dalam rumah jela, tak boleh keluar jalan2 🤭 #StayAtHome

Hari 1, 24/9/2021 moga ada rezeki my twinnie😍😍 TQ #theAsianparentMalaysia #LGMalaysia #StayAtHome #StaySafe #StayHealthy

Hari 1, 23 September 2021 Smart wardrobe LG Styler idaman kalbu, semoga ada rezeki kami sekeluarga☺️ #StayAtHome

HARI 2, 25/9/2021.. #theAsianparentMalaysia #LGMalaysia #StayAtHome #StaySafe #StayHealthy #HygieneInStyle

HARI 1, 23 SEPTEMBER 2021 (KHAMIS) Stay at home & lakukan aktiviti befaedah bersama anak2 tersayang ❤️

Hari 1, 25 September 2021, Sabtu Hope to be the lucky winner of this revolutionary germ busting cabinet.

Hari 5-(27/9/2021) semoga ada rezeki untuk kami sekeluarga #lgsmartstyler #theasianparent #stayathome

HARI 4,,,27/9/2021 #theAsianparent #LGMalaysia #StayAtHome #StaySafe #StayHealthy #HygieneInStyle

HARI 1 (KHAMIS @ 23/9/2021) Mulakan hari dengan senyuman, & akhiri dengan kejayaan😊 #StayatHome

HARI 3, 26/9/2021 #theAsianparent #LGMalaysia #StayAtHome #StaySafe #StayHealthy #HygieneInStyle