Kerap sembelit

Masuk minggu ke 25 ni kerap sangat sembelit sampai takut nak meneran. Takut silap teran 😔kadang biar je lah gitu sampai 3 atau 4 hari. Hampa gini gak ka #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Refer doc minta ubat sembelit awak, kalau dah minum makan buah macam2 tak jadi apa.

12mo trước

yaaa.. semalam try teran lagi tiba² saya rasa bahagian vagina sakit terus tak jadi teran. hari ni nak buang air kecil rasa sakit rupa²nya vagina saya bengkak sikit