Pendarahan

Masuk 9 minggu usia kandungan. 3 hari selepas risau ada spotting pg klinik utk cek jantung bby sbb pernah gugur. Risau. Syukur bby okay walaupun doktor scan through vagina lama sgt mencari x jumpa. Tapi masih lagi bleeding masuk hari keempat. Risauuu. Last saya gugur on 2018.

1 Trả lời

kalau berterusan lg better gi kecemasan je . tanya doktor pasal ubat untuk stopkan bleeding & kuatkan rahim boleh makan tak . tanya doktor pasal ubat duphaston. jangan makan tanpa nasihat doktor

2y trước

kalau boleh, untuk keselamatan baby dalam kandungan, better beli dekat farmasi berhampiran. kemungkinan boleh gugur kalau dibiar . sebab saya pun awal2 saya biar, last2 keguguran. now dah sec pregnancy , jadi saya sedia terus ubat kuat rahim masa tahu awal2 pregnant semula lepas keguguran tu incase bleeding macam sebelum ni