Tak larat. Susah nak makan. Loya

Masuk 6 minggu preg. Terus selera makan hilang. Orang sebut makanan je terus loya. Kalau tengok lagi la tak boleh. Memang takde teringin langsung nak makan. Sepanjang hari rasa loya je memanjang. Lagi2 kalau makan ubat obimin yg doc bagi. Bertambah teruk loyany. So saya stop terus makan obimin tu just makan folic asid je. Boleh ke😭. Scan kedua baru nak tanya doc.#ingintahu #firstmom

6 Các câu trả lời

Sama la kita sis takleh pikir psl makanan. Nak muntah je rasa