Normal ke mommies

Masuk 3rd trimester start muntah and mual mcm 1st trimester 😭😭😭

5 Các câu trả lời

sama sis,sy pn kna mcm tu..dia jd mual muntah masuk 29w..lepas tu xleh bau org masak jd busuk,sakit kepala mcm nk pecah..letih je tiap pg, sy masa 18w baru hilang alahan ni dtg balik alahan tu🥹

memang ada je ibu preggy alahan dtg balik. mcm sy even dh stop alahan sy tetap alah dgn setengah benda mcm bihun, mi dan kafein. kalau mkn auto muntah.

sy kena masa pregnant ank 2nd. dhla awal2 tu alahan smpai 20w. 30w dia mai balik..penat betul masa tu sbb ada toddler.

sama macam saya time 28w haritu, 4-5 hari juga muntah macam first tri. lepastu dah ok alhamdulillah 🤲🏻

memang ada sesetengah orang macam tu. 3rd trim tetiba jadi mual mcam masa 1st trim