3rd trimester

masuk 3rd trimester normal eh makan tak berapa lalu minum pun sikit je tak boleh bebanyak nanti rasa bloated

6 Các câu trả lời

normal sebab perut mkin membesar, selera mkn x sama mcm trimester2. nk mkn bnyak pun fikir bnyak kli, sakit sngat klau terlalu kenyang sebab perut jdi tegang gile. amik masa nk hilangkn tegang

Sy pula selera ok, tp mkn byk sikit mmg tegang lah perut ni.minum pun byk😆 entah la sebab panas skrg, suka sgt minum air yg berais 🤭

sy pun mcm tu..perut rasa lapar lg tp dah tK boleh masuk.perut rasa penuh sgt😅

1y trước

kan kadang tu rasa sedih lapar tapi tak mampu dah masuk 🤣

saya pon minum air je dah rasa nk muntah normal kut

normal rasanya sebab perut dah makin sempit hehe

normal sis, rajin btul bloated nyaa. hehe