39minggu 2hari.

Masih lg xde tanda apa2. Ada tak mom yg tarikh due sama mcm sy? 17/12. Tp baby masih selesa dlm perut🫣🫣

11 Các câu trả lời

Byk baby december sedang tunggu masa je ni tp baby masih selesa dalam perut wlupun dah dekat laluan .. semoga ibu2 yang menunggu hari dipermudahkan dan lancar bersalin, rahim terbuka luas utk baby😘 amin ya mujib

saya due 16/12 tanda ada sakit2 tu pun on off mengeras pun sama juga on off .. semoga dipermudahkan urusan kita yang melahirkan pada bulan 12 ni nanti 🤲

saya due 11/12 tapi sampai skrang baby masih xnk keluar lagi 17/12 nnti tarikh serah diri..mnta² baby keluar sbelum tarikh serah diri..amin³

Saya pun due 15.12 takde apa apa tanda lagi. In sha Allah jumaat ni serah diri terus. Mommy tak larat dah bawa perut 😂 #babyno3

Samaa due date . Baby dok selesa lagi dlm perut ni . Checkup pun tak masuk laluan lagi 😂 jangan kena induce sudahh😌😌

korang ade rse sengugut or sakit pinggang tak ? kluar lendir putih kee ..due saya 4hb1 tpi anak dh msuk laluan berslin nurse kata

2y trước

ok awakkk tqqq

saya due 8/12 pun belum bsalin lagi sis. hari khamis ni tarikh serah diri dah hmm minta2 laah baby kluar sebelum serah diri

Saya due 12.12 sampai harini tkde tanda apa apa lagi .. dokter bgi seminggu lagi kalau tkde juga 18hb serah diri 😢

sy due 20/12 xde apa2 tnda lg😂😂bby tgh best lg dk dlm prut mami

2y trước

moga dipermudhkn segala urusan kita

sy due 31/12. tp dh terasa2 jugak la kerap mengeras. tp tak sakit. huhu