pasal gender

masa saya buat growth scan, details scan & 5D baby tunjuk dia girl. dia memang tunjuk la jantina dia tapi since perut dah besar, ada yang ckp kt saya yg ini baby boy sebab pusat saya timbul. saya ok je mana² cuma husb berharap girl. agak² betul yg mana? #ingintahu #sekadar_ingin_tahu

2 Các câu trả lời

Mestilah ikut yang scan mommy. Mata2 orang ni, dengar boleh. Percaya jangan 🤭

8mo trước

Faham, takpe layankan je. Just awak jangan overthinking. Just enjoy your pregnancy journey 😊

Apa kaitan dgn pusat timbul or not 😅. Sy bby boy xde pusat timbul pn.