Assalamualaikum mommy²..nk tanya Klau kabur tk terang mna mcm nie prgnt Kee??confius kjp nie ,

Masa memula test tkde naik pun line kabur mcm tu ,lps 5minit+ ad naik #SeriusTanya #ingintahu

Assalamualaikum mommy²..nk tanya Klau kabur tk terang mna mcm nie prgnt Kee??confius kjp nie ,
1 Trả lời

3mo trước

mcm ni sis sy tak tahu lagi sy ni mengandung atau tak..tu yang sy tanya kt sini ..jdi Klau naik line kabur mcm tu dikira sy mengandung ke??