Dah tak loya

Masa dekat-dekat nak masuk 3bulan preggy haritu. Ada lar rasa loya dan kerap rasa nak termuntah lepas makan atau masuk tandas. Tapi tiba-tiba hilang masa dekat-dekat 4bulan ni. Normal ke ek? Pastu bila travel naik kereta jalan jauh. Sakit kat ari-ari dan kaki. Perlu ke saya scan yer? Risau lar

2 Các câu trả lời

2t trước

Kalau macam tu harini saya nak pergi scan lar. Tapi sakit tu hilang bila saya dah cukup rehat lepas travel. Cuma kalau tak travel pon. Saya tak boleh duduk dalam tempoh masa yang lama juga. Rasa kurang selesa dekat ari-ari. Kalau rehat-rehat sambil baring okey je. Kalau buat kerja rumah sikit pon jadi kurang selesa juga.

normal sis sebab dah masuk 2nd trimester. kalau travel jauh, sis kena turun kejap jalan², regang badan sikit bila singgah mana² perhentian

2t trước

Tu lar. Masatu straight 2jam non stop. Sampai je rumah. Terus takleh bangun. Sakit kaki dengan ari-ari