Nak tanya pengalaman mamy2 smua

Mamy2 smua mula nmpak perut menurun masa week brpa? Lepastu bersalin week brpa? Saya 33w lebih td ade makcik mmg nurse specialist kebidanan, dia kata perut masi tinggi ni masi lama lagi nak branak ni. Alamak. Saya kalau blh nak la branak 37w 🤣🤣🤣#firstbaby

21 Các câu trả lời

saya nk masuk 6buln baru nmpk btol2 sis.. dan saya bersalin 34week sbb tumpah drah pstu doc sspect uri lekang jd emrgncy czer

33w awal lg tu sis.. so normal la klu perut still tggi.. sye pun dlu org ckp perut tggi tp 37+ weeks da bsalin..

33/34w perut dah turun ramai orang tegur dah x lama lg baby nak keluar. Ngam 36w baby keluar hehe

Mana ade kira tinggi ke rendah . Sy ari tu perut tinggi je . Tup2 37 mggu air ketuban pecah ..

nak tanya kalau scan doktor boleh tahu ke samaada kita sudah ade bukaan untuk bersalin?

sy 33week pon xturun lagi perut..jgn risau jnji kepala baby dah kat bawah..

33 weeks awal lagi sis kang kalau dah ke bawah lahir anak prem pulak

Perut turun dalam 35w+ sy beranak 37wk tepat..

perut sy tak turun pun . ttiba je bersalin 36w .

sy 34w atau 35w perut dh jatuh.. 37w5d bersalin