Buka buku pink

Hi mami, boleh tak buka buku pink kat klinik swasta ? Atau perlu buka kat kk?

5 Các câu trả lời

blh je..sye ank 1 bkk kk.ke 2 ni bkk swasta, sbb xrajin nk hadap liku² di kk.. + senang nk bawak skli n xlme mnggu..tp untk lbih detail better kk,

2mo trước

kalau ad mslh hb..mmg doc akn repeat,smpai la ok.. slgi xok.stiap kli check up kne ambik.. kalau dah ok.. xambik dah . sye tnye klnik dlm 35 rgt cmtu

Klinik swasta lagi detail sebab direct doktor & scan perut setiap kali checkup.

kalau berkemampuan, boleh je bukak buku pink kat swasta.

Boleh. Up to you

Ikut sis