berat badan kurang

hello mama² sapa pernah atau ada kes macam saya? berat badan berkurang setiap kali checkup 😭 skrng ni dh 18 week last checkup berat turun 1.3kg dri 55 dh turun ke 50 , makan okey morning sickness dh takde lagi .. risau dengan baby je 😭😭 ##bantujawab #SeriusTanya

1 Trả lời

Try minum susu..should be berat naik wlaupn sikit..keep on monitor tumbesaran baby thru scan

3mo trước

Cuma klu mau minum susu khas ibu mngandung kna tgk kandungan gula, slalunya susu khas ni gula tinggi.. try cari yg rendah gula