Ada ibu ibu yg due bulan 4 ?

Makin nak dekat due, jadi sedih dgn takut pulak.. ade ke ibu ibu mcm tu ? 😢 #36weeks #firstbaby

32 Các câu trả lời

Saya due bulan 6. Minggu ni 1st time pulak gaduh dengan suami. Dah seminggu tak bercakap langsung. Sedih. Takde tanya khabar langsung 😔

4y trước

orang bukan suami patut nak mengalah je .. kau pun sekali sekala mengalah sikit bukan luak pun jangan sampai suami makan luar nanti dan kau mengandung ke apa suami bukan nak ikut telunjuk kau je bodoh

Due sy 22/4, skrg tgh layan false contraction, sakit kt ari2 mcm die nk kluar dh, arap bersalin awl la, rse xlarat sgt dh ni😂

4y trước

Sis semua dh ada tanda ke? Skrg dh rse sakit sgt blkang,

Sy due 17hb4..walau ni ank yg ke4,nervous tetap ada..Semoga Allah permudahkn urusan bersalin kita semua☺

Sy lmbt lagi..tp klu nk share bab sedih..skrg pn dh sedih..sbb abah baru meninggal..x smpt tgok ank kami😣😣😣

4y trước

Sedihnya.. takpa. InshaAllah. jmpa atok dkt syurga nnt.

Saya pon 36w.. due bulan 4 jugak.. semoga allah permudahkan urusan bersalin kita

due bln 4 .. berdebar.. n must serah diri awal sbelum due sbb GDM on ubat. 😣 firstBaby

sy lmbt lg 15/5 tp tetap rsa tkt..sb rsa mcm msa hmpir tiba, tmbhan anak sulung xda pengalaman

4y trước

bnykkn berjln spya bukakn cpt..

Sy bln 4. Excited sgt. X sabar nk branak. Anak first jgk. InshaAllah

saya due 28hb ni ! eee nervous + excited nak jumpa baby ♥️

sy due awl bulan 5 . harap2 baby kua awl 37w . now 35w🥰