Mee Goreng

Makan nasi kejap nak kejap tak nak, so mummy buat je mee goreng ni, settle! Habis semua ❤️ Sesuai untuk anak dari usia 7-8 bulan (boleh blendkan) ? Mee (mummy guna Fat Boi) ? Bawang Putih (dicincang) ? Chicken Stock Homemade ? Chicken Nugget Homemade (dipotong dadu) ? Rebus mee hingga kembang, lembut--tos--ketepikan. ? Tumis bawang putih, masukkan chicken nugget--masukkan chicken stock. ? Akhir sekali masukkan mee. #Aidansfoodjourney #babyfoods #meegoreng #kidslunch #babyeat #happytummy #luncheon #anakmakan

Mee Goreng
6 Các câu trả lời

Rajinnya mommy! Best ni anak sy pun suka mkn mcm ni.dia suka pegang sendiri spageti, mee..

5y trước

Kena rajinkan diri juga 😂😂 ah ah, bagus macam tu 👍

👏👏👏❤💕

😍

🤩

👍