Hanya ingin bertanya

Mak mertua suruh Sy mintak air tawar utk baby Sy sbb baby Sy kadang2 kuat menangis..tapi Sy was2 sbb bukan mintak dgn ustaz atau pengamal perubatan Islam tp dgn tukang urut di kampung..lagi satu bagi Sy rasa normal je kalau baby menangis sbb tu je cara baby nk communicate dgn kita..apa pandangan ibu2 yg lain? #newmom #bantujawab #SeriusTanya

4 Các câu trả lời

Saya buang air tu. Yes menangis tu cara baby berkomunikasi. Awak follow FB/IG babylanguage. Sangat bermanfaat 👍

Saya tak bagi minum tapi saya sapu je kat badan malas nak berbalah dengan org tua kita.

bby ada colic ke ? klu colic bawa jumpa dktr