Susu badan drop

Macamana ye nak tambah kan semula susu badan.. Anak asyik meragam,sy stress sgt2.. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp skrg ni minum susu fmula.

2 Các câu trả lời

cer rebus halba dan kurma, minum airnya. semoga mujarab. sy lepas ambil pil halba baru susu meriah

anak umur berapa ya? mcm mana puan tahu susu dh drop?

3y trước

ohhh.. kenapa sis x direct feeding je ye? mksdnya mnyusu bdan jek tnpa pggunaan botol? sbb sis brkerja ye? klu smpai breast dh bgkak susu tu maknanya susu sis byk juga, kerapkan pnyusuan, hentikan dlu botol susu dan susu fm.. bila anak dh stabil dgn direct feeding, sis boleh pump susu ikut jadual yg sama setiap hari.. mmg mula2 susu akan sikit ,tapi klu tiap2 hari pump, susu akan mningkat byk.. jgn risau sgt hal hypertiroid tu, lagi byk bby mnyusu, lagi byk susu akan dihasilkan, set kan itu jek dlm kepala.. 😘 semoga brjaya sis..