Saya masih tertanya2.. Ada tak ibu sebelum2 ni bersalin terlebih due?

Macam ni ceritanya.. Masa saya lahirkan anak pertama dia ikut due. Tapi anak kedua terlebih due dated.. Skrg pregnant anak ketiga, spatutnya due saya ikut apps 24 feb.. Tapi kk letak due saya 27 feb. Ke sbb saya ada kes bersalin terlebih due dorang letak tarikh lambat sikit? 😅 Saya baru perasan.

1 Trả lời

sy pun baru perasan. kk letak edd 13/02, klu kira biasa 10/2. previous pregnancy overdue 41w bsalin. nanti isnin ni sy tanya misi

10mo trước

sama la due kita..sy last pirod 4/5/23 sy dah tnya nurse kata mmg kiraan tu tepat la tp sy kira sindiri dalam 9/10hb