Cara hilangkan kahak

macam mne ya nk hilangkan kahak masa mgandung..smlm sy ada buat kicap masin dg air limau...tapi kurang berkesan..penat asyik bangun duduk sebab nak meludah..dada rasa sempit & berledir je memanjang..skrg sy 27minggu..ada ape2 tips x untuk kurangkan @ hilangkan kahak ni?

3 Các câu trả lời

saya batuk kahak lebih seminggu, sampai keluar kahak berdarah.. terus pergi klinik je, doktor bg antibiotik... bimbang batuk lama2.. on antibiotik 2 hari batuk n kahak terus kurang..

tgh alami jg skrg ,, batuk bkahak.. pergi klinik minta ubat , DC bagi ubat batuk bkahak ,sakit kurang sikit tapi bila tak makan ubat , Masih sma je ..

3mo trước

Itulh ,,ambik ubt bila perlu je, sy batuk terus kahak keluar byk. bila ambik ubt kurg sikit sakit, tpi bila xambik, Masih sma je .. ada org ckp ini alahan dri bby

Elakkan makanan berminyak, pedas, makanan berasaskan gandum macam roti, biskut, kuih, etc. Jangan lupa consult doktor juga ya