Ajar baby minum sudu dlm botol

Macam mna ya nk ajar baby minum susu dalam botol? Baby da 2 bulan umurnya. Mcm2 botol da cuba tp baby tetap reject 🥲

7 Các câu trả lời

Baby 2 bulan kena buat bottle training. Cuba awk follow ig nyusoo.official or bestnyamenyusu.. dekat highlights dorg ada pasal bottle training

guna botol he or she sbb i bf dan fm so far bby dua² dia nak. klu kluar atau day time i bgi fm,max 3x shri min 1x jer

Anak 1st saya macam tu juga. Last2 Sy bagi pigeon wide neck baru dia nak. Puting dia lembut macam puting ibu.

sy msa dlm patng g bg dlm botol guna hegen Alhmdllh bby mnum smpi skrg dh 2bulan lbh...

Dah pernah cuba suami atau ahli keluarga yang lain feed baby?

Cuba try avent dari philips

12mo trước

Pasal die punya puting same dengan puting kite jadi baby tak confused