sakit kuning

Macam mane nak hilang kan kuning di baby.

5 Các câu trả lời

Sy ramas daun kuchai dalam air mandian baby.... Tambah sikit asam jawa... Lepas ramas2 tapis habuk dan hampas.... Lepas tu mandi kan baby... Bilas sikit ngn air biasa.... Alhamdulillah... Amalkan tiap pg, nanti turun kuning

Sy mandikan ank dengan air sirap Tanpa gula..setiap pgi...lps to sy mkn anggur itam n susukn baby..alhamdullilh hilang kuning dlm msa 6 Hari...

Byk kan bg susu dkt baby every 2h. Susu badan atau fm, both OK, asalkan baby poo and wee byk. InsyaAllah turun tu nnt. Byk doa k

Paling baik. . Susu kn bby setiap 2 jam . Inshaallah kuning bby akan drop

Kerapkan mnyusu bby awk