baru masuk 4bulan

macam mana yaa nak bagi anak minum susu banyak ..saya dah cuba dalam masa 4jam saya bagi ank saya minum susu 3oz tapi dia cuma minum 2oz jaa ..berat badan dia pun naik tak bnyak ..saya betul2 risau☹️.#pleasehelp

3 Các câu trả lời

girl ke boy sis? kalau girl mmg susah berat naik byk .. anak kak sy Bulan 2 ni setahun bru 11kg . tp chart dia normal, mcm anak sy boy, checkup 3bulan haritu 6.1kg dah .. klau girl mmg cmtu sis, dia makan byk dah, cuma berat susah naik

9mo trước

girl sis ..sya mkin risau sebab dia xnk minum susu ..susu badan sya dah mkin sikit .kdang pkir dia xlapar ka minum susu sikit sangt ..kdang buat sya stress jgak .dah 3minggu dia jadi mcm ni selalunya dia mnum susu byak

Minum susu apa? Chart graph baby dalam line apa? Susu kena ikut demand baby awak. Nak naikkan berat badan baby, kena jaga jadual tidur baby juga.

9mo trước

Try sis bagi time baby tidur. Sy pun kadang selalu bagi susu time baby tidur sebab baby kurang minum susu.

jgn paksa, beri susu ikut keperluan bby. kdg2 berat naik slow hj awal2, dh besar skit br berat naik lebh byj