Waktu subur

macam mana saya nak kira waktu subur saya ye ? Ada setengah orang kata lepas abis period tu waktu paling subur ?

7 Các câu trả lời

Better beli OPK lebih accurate. Sy guna setahun jgk sbb period xtentu plus check dgn doctor telur kurang matang. Try pkai OPK mmg boleh tau bila time subut sbb xsemua waktu subur tu sama timing dia. Skrg alhamdulillah dh pregnant 15 weeks. ☺️

4y trước

Itu tak pasti. Sbb doctor yg sy jumpa mention psl berat bdn berlebihan. And dia pn suggest sy pakai opk untuk cari waktu subur.

Beli OPK (ovulation test strip) utk dpt kan jawapan lebih tepat. Track guna app pun boleh tp dia just bg ramalan berdasarkan average count cycle kita so x semestinya tepat. Boleh start test dlm seminggu lps period atau awal skit ☺️

Sya n suami hritu mnjdi tu pun shari slpas period selesai 😬 Tak thu kbtulan ke apa sbur ke apa,tpi klau dh rezeki mana nk tolak kn 😀 Now preg 34wk😇

9mo trước

Check opk ke

Hi sis..try download kt appstore "my tracker" die track masa haid dan masa subur kta.sgt membantu..

5y trước

Tepat x guna ni?

2 minggu lepas tarikh period. Pakai period tracker senang kira

5y trước

tapi period tracker pon ada yg xbtul sis

bole check guna opk sis beli kat shopee

Seminggu selepas period.