Sakit ulu hati?

Macam mana rasa sakit ulu hati? Saya tk pernah tahu atau rasa. Boleh terangkan sakit dia macam manaa? And ape yang menyebab kan sakit nya ulu hati ya ???#seriusnanya

4 Các câu trả lời

Dia rasa cam xselesa kat bahagian tengah2 rusuk antara perut tu. Rasa dia mmg xbest & annoying. Biasa akan rasa tu kalau makan terlalu pedas, makan dengan lahap atau makan terlalu banyak atau ada minum air gas. Camana nk describe ek rasa cam nk sendawa tapi xlepas pastu cam mencucuk2 pedih ke panas kat situ. Tp yg pasti rasa dia sangat tak selesa.

pedih ulu hati ye? rasa macam tak selesa kat hulu hati. biasanya kena macam tu bila kita makan terlalu pedas atau terlampau banyak makan. saya pun tak tau nak jelaskan. tapi kalau kena macam tu mmg tak selesa..

2y trước

atas pusat ke? sebab saya rasa mcm tengah kene sekarang ni 🙁 makan pedas tadi

Mmg x selesa kalau kne. Sakit sngat kt dada.. Biasa sy kne bila bru lepas mkn terus baring.. Sbb bdn rse lemah je.. rasa nk terbaring je walaupn lps mkan.

Dada rasa xselesa,,panas rasa kat dalam kdangw pedih pun ya,,

2y trước

terima kasih explain