Baby mengeras

Macam mana rasa baby mengeras tu ya? Maaf 1st mom. Tak tahu. Selalu dengar orang cakap jangan bagi baby mengeras. Tapi macam mana nak tahu? Dengan baby sedu2?#ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

perut rasa keras .. mmg merasa kalau perut keras .. punca baby mengeras ni sbb penat .. si ibu penat , bby dlm perut lagi laa penat .. jadi kena rehat banyak .. buat kerja biar santai2 .. perut mengeras x henti salah 1 tanda bersalin gak .. tu kena alert kalau perut mengeras ni kerap ke x .. kalau bby sedu tu mmg terasa perut mcm ditendang slow sgt tpi berkali2 merasa tendang tu ..

2y trước

welcome , kalau kerap mengeras blh check ke klinik .. kalau sya jenis trus pergi emergency trus 😂