Ajar bayi minum guna botol susu

Macam mana nak ajar bayi 5 bulan botol susu.. Saya dah buntu. Sebelum ni.. Okay je.. Since 4 bulan.. Bayi x nk dah.. Sy tukar susu. Tukar puting.botol susu.. Tetap x jadi. Sekarang pakar suruh top up susu formula.. Sekarang saya bagi dengan syringe.. Tolong bantu..

2 Các câu trả lời

Sebab saya x pernah tukar lagi puting tu.. Sy pakai yg 0-3 bulan mase tu.. Ni pkp.. Xleh beli. Sbb katanya botol susu bukan keperluan.. Xpe.. Sekarang dh bukak bahagian baby..

Puting botol saiz yg sesuai ke? Anak sy prnh reject botol sbb sy msh bg puting S. Bila tukar saiz puting dia nak botol semula.

3y trước

Oh.. Maybe jugak kan? Tak terfikir saya.. Esok sy pergi cari puting utk 5 bulan..