Breastfeeding

Macam mana mommies maintain menyusukan anak pertama and at the same time mommies pregnant? Any tips? #advicepls

1 Trả lời

Depends pada kekuatan kandungam dan kekuatan rahim.. Saya menyusukan anak first sampai pagi sebelum nak bersalin.. Xde tips apa2

4y trước

@eyll kamarul saya ada morning sickness yg teruk jugak.. Tapi nasib baik tak seteruk anak pertama.. Tak lama lepas trimester kedua dah hilang.. Saya ambil multivitamin khas utk ibu mengandung