Sleep trainer

Macam mana ibu-ibu train anak untuk tau beza siang untuk main, malam untuk tidur? Anak saya baru usia 2 bulan. Kalau boleh saya nak train anak saya untuk tahu beza siang dan malam.#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

baby kecik tu memang tak reti beza siang malam lagi sis 😅 tapi kalau nak cuba, banyakkan bawa dia keluar siang2 dapat matahari

nk train at least 4bln keatas. 0-3bln mmg xde masa tetap sbb hormon tidur dia x aktif sepenuhnya

2mo trước

oh yeke puan. okey 👍🏻