Maaf meluah 😞

Maaf ye sy mluah sikit dan minta doa, xde tmpt sy nk meluah mak ayah sy sakit2 kt sabah sy duduk semnjung dngn suami sy xde saudara kt sini , sy bru bkhwin msa buln 7 hri tu , sblm khwin suami dh jnji akan duduk rmh sndri lps khwin , tp skng dh 4 bulan lebih duduk rmh mntua 😞 , mentua sy dh mula tak suka sy sbb sy mngndung asik tak larat dn xde nafsu mkn sikit2 nk munta ngidam bukan2 , mak mntua sllu ckp dulu2 dia tak mcm sy , mak mntua kata sy mnja sngt 😖 bila sy meluah dngn suami sy , dia kata sy asik push dia utk pinda ckp kewangan sikit dia kata sy atur2 dia 😭 lps je nika sy trus brhnti krja sbb sy krja dkt kl skng kna duduk belah2 kuala selngor , suami sy Xnak Anak awl dia kata klau boleh 1-2 thun nika bru nk ank 😞 tp lps 2 bulan nika sy mengndung , skng suami sy asik kluar mlm dn x bgi thu dia p mna 😞 bru2 ni sy jumpa dcter dn dia kata baby sy blm ade jantung lagi , ikutkn baby sy skng dlm 12week tp msa scan dlm 10w6 , dia sru sy dtg blik 14hb ni 😞 sy risau sngt2 lgi2 xde grap kt sini nk xnk kna hadp laki marah2 dlu bru hntr sy 😖 Tolong doakn baby sy sehat ye 😭 #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmamy

Maaf meluah  😞GIF
12 Các câu trả lời

kalau suami tak mahu anak lagi kenapa suami tak guna protection. dugaan untuk sis. moga dibukakan hati suami dan mertua untuk memahami sis yang tengah pregnant. semoga sis dan baby dalam keadaan sihat.

2y trước

Dia xnk guna sy nk mkn pil prancng pun dia tak bgi , trima ksih doakn kmi 🤲

saya pun dri sabah jugaa .. apa2 pun kitaa wanita kuat 😊 .. jgn down sbb dugaan k .. psl bby , tenang2 jk relax2 jkk .. jgn tlmpau fikir sgt