scammer baju

maaf ye ada yang kat sini sudi nak sedekahkan barang berpantang ataupun baju keperluan baby ? saya baru lepas kena scam katanya nak sedekah baju baju baby & barang berpantang . kos postage rm25 sebab nak post pakai kotak balance die letak dalam parcel nanti 😌 haih .

3 Các câu trả lời

Jahat nya scammer yang buat mcmtu. Awak transfer ada screenshot nama penerima tu tak? Boleh share dlm ni supaya takde org terkena lg 😡

y scammer tu dlm ni jgk ke org luar..lepas tu dia senyap ke camne..sis xde wssp die ke

Share nama dan nombor akaun bank scammer tu sis. Supaya orang lain tak terkena