Please yang baca nie bagi pendapat..

Maaf tanya.. Sya nie baru abis period dalam 10hari lepas.. Yelah sejak2 nie period xberape elok.. Tpiii dah lebih 10hari tiba2 time waktu subur ada lendir coklat n darah.. Boleh tahu tak.. Sape kat snie ada masalah sama mcm sya.. Sya dah mula wisau.. Ape perlu sya buat.. Please bagi pendapat

1 Trả lời

better puan pergi berjmpa pakar sakit puan atau o&g chck...jika ada apa2 abnormal berlaku..mg dpmudahkan segalanya..aamiin